• Följ våra deals
    och kampanjer

Bli medlem på Allakap

Bli medlem på Allakap

Välkommen till din personliga sida på Allakap här kan du bli medlem på Allakap. Genom att välja inom vilka kategorier du vill prenumerera på så får du endast aktuella deals, kampanjer och rabattkoder. Ägna inte tid åt att hitta bra priser, låt oss göra det åt dig!

När du blir medlem på Allakap säljer eller hyr inte ut personuppgifter till någon andra- eller tredjepart. Du väljer givetvis själv när du vill att din prenumeration ska upphöra.


Ny användare

Välj kategori för prenumeration

Bli medlem på Allakap för att aldrig missa deals eller kampanjer. Om du har glömt ditt lösenord kan du genom att fylla i din mailadress i ovanstående få ett mail med ditt nya lösenord. Om du inte är medlem kan du genom att klicka på följande länk ta del av deals och kampanjer som är baserade dina kommande inköp Bli medlem på Allakap

Allakap.se är den självklara samlingsplatsen inför alla inköp för den prismedvetna konsumenten. Vi samlar alla deals och kampanjer under en och samma hemsida. Allt för att du ska kunna göra en bra affär utan att behöva slösa tid och energi på att hitta fynden, överlämna det till oss istället.

Vår passion är att göra bra affärer. Vi vill att även du på ett enkelt och överskådligt sätt ska få en bra överblick på alla kap som gör skillnad i din plånbok så att du kan spara pengar. Allakap.se presenterar alla aktuella rabatter i form av deals och kampanjer på massvis med produkter och tjänster. Vi har sorterat alla deals och kampanjer i kategorier så att du enkelt kan hitta ditt fynd i din region. Alla våra erbjudanden hämtas kontinuerligt från noggrant utvalda återförsäljare. Du kan både ta del av deals och kampanjer som finns online och hos återförsäljare i ditt närområde. Genom att använda allakap.se innan ett inköp sparar du pengar.

Som medlem på Allakap.se kan du prenumerera på dina kommande inköp. Genom att skapa en profil och markera de kategorier du är intresserad av kommer du att få ta del av de kampanjer och deals som just du är intresserad av. Efter att du har hittat ditt kap avprenumererar du dig från dem kategorierna så att vi inte ska skicka onödiga mejl till dig. Klicka på bli medlem för mer info och för att skapa din profil.

Allakap.se är helt oberoende. Vår mission är att vara den naturliga samlingsplatsen inför alla inköp för den prismedvetna konsumenten och vi är förpliktade gentemot vår mission. Vi strävar konstant efter att utvidga vårt nätverk av leverantörer så att du ständigt ska ha tillgång till alla aktuella deals och kampanjer.

Tack för att ditt besök och hoppas att även du efter detta besök sparat pengar.

bli medlem på allakap